Vineri 31 ianuarie 2003, ora 17,  in sala Clio a Muzeului  Judetean Arad, a avut loc deschiderea expozitiei itinerante "Baragan 1951 - 1956. O deportare in vreme de pace".   Concept, redactie, fotografii color: Dr. Walther Konschitzky; Texte si harti: Josef Wolf; Prezentare grafica: Karin Graf; Organizare: Udo W. Acker; Traducerea : Marionela Wolf.   Expozitia a fost prezentata in 13 orase din Germania si urmeaza a fi prezentata si la Timisoara (incepind cu 4 martie), la Bucuresti (23 aprilie) si la Resita.   Catalogul expozitiei cuprinde o prezentare istorica a deportarii realizata de Josef Wolf, consemnind si felul in care aceasta istorie e rememorata prin marturii, fotografii, comemorari.