- Sunt sârbi în Timisoara?

- Sunt multi care-o venit de la sate. Da? înainte n-o fost atâtia. Dupa razboi au venit multi, când cu colectivizarea. Da, da... Eu, cât am servit la biserica, n-am cerut de la nimeni sa-mi plateasca atâta sau atâta. Unsprezece ani sunt de când sunt pensionar, dar nu ma las. Oriunde trebe, eu ma duc, si la biserica, si în alta parte. În 2 august se împlinesc cincizeci si trei de ani de când am tinut prima slujba si pâna pot sta în picioare tot fac slujba. În general, sunt bine cu toti, nu doresc sa fac nici un rau la nimeni si nici sa spun cuiva ceva rau, pentru ca am petrecut mult în viata.

- Nu mi-ati povestit nimic de Baragan.

- Acolo o fost si socrii, la Fetesti. M-a trimis, în mod oficial, episcopia noastra acolo, sa-i înscriu pe nascuti, pe cei care au murit. Am facut si slujbe acolo, am sfintit case. Asta a fost.