Mărturiile rudelor victimelor și supraviețuitorilor vor ocupa un loc important. Vor fi puse la dispoziție în special mărturii date în ancheta postbelică și interviuri de istorie orală date unor instituții precum Yad Vashem și Centropa.

Site-ul a beneficiat de expertiza lui Radu Ioanid, care mi-a făcut prima introducere în subiect în urmă cu câțiva ani, și de cunoștințele precise ale colegei Anca Ciuciu. Iată întreaga echipă a proiectului până în acest moment: Adrian Cioflâncă (coordonator), Radu Ioanid (consultant extern), Anca Ciuciu (expertiză foto), Mihnea Chelaru (film), Eliza Cocea (documentare), Adriana Radu, Mădălina Ungureanu (asistență), Camelia Roșca (asistență tehnică, Arhipelago). Bineînțeles, suntem deschiși contribuțiilor externe.

Adrian Cioflâncă