Publicistul Paul Costin-Deleanu (1905?1991), legionar, a fugit  în Germania în anul 1941 și a emigrat ulterior în Franța, unde a trăit retras până la sfârșitul vieții. Când a murit (la Garennes Colombes), s-a descoperit că nu avusese, în această a doua parte a vieții, nici un act de identitate.

1. P. Costin-Deleanu  către A. G. (c.p.)

[București, 12.I.1931]

Dragă domnule Golopenția,

Deschizând duminică 18 I [1]931, ora 4 d. a. precis, cercul de studii religioase în cadrele Evangheliei Sf. Ioan, îmi fac o bucurie și o datorie, să te anunț și invit la ?Asociația studenților creștini ortodocși din București? ? Palatul Sf. Sinod ? spre a lua parte la el !

În nădejdea că vei veni, rămân al domniei tale slugă plecată, din cele mai bune simțăminte creștinești,

Paul Costin-Deleanu

Drand în Filosofie